Studio G designs MIT child care classroom

MIT opened a child care space designed by Studio G Architects in Building 68 (the Biology Building). The design provides a daylit space with healthy, low VOC finishes and materials. Lively colors create an active, engaging environment for infants and toddlers.
For photos of the space, see http://web.mit.edu/newsoffice/2011/tcc-classroom-slideshow.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s